Saunalambus Plaza
 Saunalambus Plaza > Usein Kysytyt KysymyksetJaa linkki facebookissa

Usein Kysytyt Kysymykset - UKK

Urho Kaleva KekkonenIhminen kun on utelias luonnostaan, niin sillä on usein tapana kysellä kaikenlaista. Myös Saunalambus Plazan toimitus joutuu satunnaisesti kaikenlaisten tiedonhimoaan tyydyttävien yksilöiden uhriksi, ja tällä sivulla pyrimmekin vastaamaan asiakaskuntaamme eniten vaivaamiin ongelmiin.

Kysymyksiä voi halutessaan laukoa vaikkapa Palautesivulta.

Sukkahousuille käyttöä?

Ville-Veikko Raumalta lähestyy meitä perustavaa laatua olevalla kysymyksellä:

Parahin Sauna jne. toimitus,

minulla oli tuossa viime viikolla vaimo, mutta hukkasin sen jonnekin. Käteen jäi kuitenkin munan lisäksi muutama pari enemmäin ja vähemmän käytettyjä sukkahousuja. Kysyisinkin nyt Teiltä, josko osaisitte antaa vinkkejä mitä noilla voisi tehdä?

Terveisin V.V. Schimanski Raumalta

Saman pulman parissa painiskelee arviolta n. 3% Suomen kansasta. Käytetyille sukkahousuille on kuitenkin lukuisia VTT:n hyväksymiä käyttökohteita, joista tässä paljastamme asiantuntijaraatimme suosikkeja:

Sukkahousut voi myös hävittää muiden ongelmajätteiden tavoin kodin talousjätteiden mukana. Mikäli se vaimo kuitenkin sattuisi jostain kaapinnurkasta vielä löytymään, niin suosittelisimme sukkahousujen tunkemista kirjanpitoaineiston väliin, jolloin niitä tulee säilytettyä lain määräämät 10 vuotta.

Pihapiirin kiusat

Rauno Ikaalisista kysyy meiltä seuraavaa:

Päivää vaan,

tuossa joku aika sitten pihapiiriimme eksyi muutama teletappi. Tyhmyyksissäni menin ruokkimaan niitä perkuujätteillä kun olin juuri kalasta tulossa. Nyt ne sitten pesiytyivät autotallin taakse ja joka perkeleen kerta kun yritän aamulla mennä töihin niin ne ryntäävät kohti ja kiljuvat "Iso hali! Uudestaan! Uudestaan!" ja yrittävät tuputtaa tappivanukasta joka maistuu hikiselle muovailuvahalle. Rumba toistuu kun ehtoolla tulee töistä kotiin ja samasta paskasta joutuvat kärsimään vieraat, jehovantodistajat ja pölynimurikauppiaat jotka eksyvät pihaan. Olen yrittänyt komentaa niitä nukkumaan, mutta ne vaan irvistelevät ja huutavat "Eeeeei!" Millä helvetillä pääsisin noista kiusankappaleista eroon?

T: Rauno, Ikalis

Teletapeilla on tosiaan tapana jäädä roikkumaan nurkkiin varsinkin jos niitä erehtyy ruokkimaan. Kuvaamasi kaltaisessa tilanteessa kovat otteet ovat ainoa vaihtoehto; suosittelisimme että nakkaat avoimesta ikkunasta tappileipää nurmikolle, ja otusten ilmaannuttua alat napsia niitä hirvikiväärillä torsoon niin kauan kunnes hilpeät "Uudestaan! Uudestaan!" huudot vaikenevat. Ruhot voit jauhaa makkaroiksi ja myydä vaikka Sata-Häme Soi festivaaleilla lohkoperunoiden kera.

Mainonnan uhri

Kunnanvaltuutettu Jouko K. Salomäki Telajärveltä pläjäyttää anonyymisti kortit pöytään seuraavan arkaluontoisen kysymyksen muodossa:

Heipä hei,
 
nyt pääsi käymään niin, että viime kuussa sähköpostiini tuli mainos koskien näitä mieskuntoa kohentavia Viagra -pillereitä. Menin sitten tilaamaan oikein perhepakkauksen kun kerran, ja muutamassa päivässä lasti olikin jo ovella. Nappasin koko purkillisen kerralla kun ehtoolla oli tarkoitus puoluetovereiden kanssa ryypiskellä ja iskeä naisia. Näin siinä sitten kävikin, ja ehtoo meni ihan mukavasti. Aamulla kuitenkin oli vielä armoton jönkkis päällä, eikä se ole vieläkään hellittänyt yrityksistä huolimatta ja nyt on jo kolmas viikko meneillään. Ranteessa on jo jännetuppitulehdus ja muutkin paikat alkavat olla melko hellinä. Että mikä eteen?

Terveisin anonyymi mainonnan uhri Länsi-Suomesta

Näinhän siinä tuppaa sitten käymään kun suin päin antaa itsensä mainosmiesten hyväksikäytettäväksi. Jos ei perinteiset menetelmät kuten avantouinti ja Mervi Tapolan valokuvat auta, kannattaa kärsivällisesti vain odotella ja ongelma kyllä ennen pitkää lerpahtaa ihan itsestään, viimeistään iän myötä. Sillä aikaa kannattaa ottaa tilanteesta maksimihyöty; kestoerektiota voi käyttää vaikkapa naulakkona ja toimiihan se vinkeänä keskustelunherättäjänä ja "jäänmurtajana" sosiaalisissa kanssakäymisissä. Mikäli keskustelu herättyään ajautuu uhkaaville urille, jönkkistä voi myös käyttää "kättä pidempänä" itsepuolustustarkoituksessa.

© 2000 - 2018   S. Kristian Mattila - Muokattu 2010-11-01 - Panssarivaunulla Puuhun ry