Saunalambus Plaza
 Saunalambus Plaza > TelaVisio > Sunnuntai Jaa linkki facebookissa

Telavision sunnuntain ohjelmat

[08:00] Herätkää, saatanat!
[08:00] Epäpyhäpäivä käyntiin! - ohjelmassa hankitaan saatananpalvontavälineistöä Sunnuntaipäivän tarpeisiin: uhrieläimet, partaterät, rituaaliveitsi sekä kilo turskaa  [09:15] Uutiset ja synkkä sää  [09:30] Karaokea: Satyricon - "Hvite Krists Død"  [09:35] Urheilua - ranteenviillon EM -kisat Loimaalta  [10:00] Aamun ensimmäinen uhraus - uhrieläimenä gerbiiliuros Annikki  [10:15] Aamupala - kokkivieras Ted Skjellum loihtii muhennosta vuohen kiveksistä  [10:30] Aamujumppa, vetäjänä Varg Vikernes corpse paintit naamalla ja nahkatrikoot jalassa  [10:45] Yhteenveto muinaisnorjaksi
[11:00] Kalmatapit (lastenohjelma)
Kaukana jossain on pikkuinen mäki, siellä asuu Kalmatappiväki! Kalmatapit Satyr, Frost, Shagrath ja Trym Trym palvovat sielunvihollista rallatellen black metallia.
[11:30] Saatanallinen geografia esittää (luontodokumentti)
Vuohet ja Turskat. Luontodokumentissa keskitytään näiden eliöiden luonnonvaraiseen elämään Norjan Vinterskogenin siimeksessä.
[12:45] Epäpyhä Kokkisota (televisiokisailu)
Kokkivieraina Double James Toaster ja Alpo Sivuovi. Kisassa molemmat joukkueet saavat 20 minuuttia aikaa metsästää itselleen saatananpalvontamenoihin tarvittavat uhrimateriaalit ja 20 minuuttia aikaa loihtia näyttävän rituaalin. Lopuksi studioyleisö äänestää voittajajoukkueen.
[13:45] CSI Vinterskogen (rikossarja)
Muinaisnorjalaiset rikospaikkatutkijat jahtaavat Kadotuksen Lakien rikkojia ylipappi Gilgamesh Gruesømin johdolla.
[14:15] Virityskuvaa
TelaVision värikäs virityskuva. Taustalla kristityn neitsyen kirkumista palavassa kirkossa.
[14:30] Kakstahtibensaa ja tulitikkuja (saippuaooppera)
Norjalainen saippuaooppera Trondheimiläisistä saatananpalvaajista. Jaksossa black metallistit Lars ja Thorbald perustavat Masowhore -yhtyeen ja saavat kiinnityksen keikalle pelastusarmeijan kahvioon.
[15:20] Uutiset ja Vinterskogenin täsmäsää
Päivän uutiset ja epäpyhä sää
[15:30] Minun puutarhani (dokumetti)
Oslon liepeillä asustelevan Jørnin jääpuutarhaa koristavat mm. ihmisten pääkallot, pakasteturskat ja papin luuranko. Naapurit katsovat harrastusta kieroon, ja korttelin pahamaineinen Luterilaisjengi on tuhrinut miehen lauta-aidan Jeesusgraffiteilla.
[16:30] Muumilaaksossa tapahtuu - Muumipapan musta raamattu (lastenohjelma)
Muumipappa löytää kalareissullaan mustan raamatun. Muumiperheen miettiessä mitä opukselle tulisi tehdä, Pikku Myy pihistää teoksen ja manaa esiin itsensä Saatanan. Lusifer syö laakson asukkaiden sielut ja tekee Muumilaaksosta maanpäällisen Helvetin. Sarja päättyy.
[17:10] Palava kirkko preerialla (draamasarja)
Amerikkalainen perhesarja saatananpalvaajien elämästä preerian laidalla 1900 -luvun alussa. Puritaanisen valtaväestön on vaikea olla katsomatta kieroon palvaajayhteisön uhrauspuuhasteluja.
[17:50] White Power Rangers (piirretty nuortensarja)
Arjalaiset supersankarit ottavat turpiinsa jos jonkinlaisilta vähemmistöryhmiltä. Jaksossa kuusikko murtautuu R-Kioskiin, treenaa mummonpotkimista, varastaa romanimiehen hevosen ja päätyy terveyskeskukseen puukonreikien paikkaukseen.
[18:30] Nekrovisa (tietokilpailu)
Nekrovisa ja puoli Luciferin valtakuntaa - epäpyhä tietokilpailu, jota juontaa Reijo "Virgin Slayer" Salminen ja tuomarina toimii Jyrki "Corpse Grinder" Otila. Kisailijoina muusikko Petri Runkkojärvi ja lehtori Esko-Pirkko Ojamattila Parkanosta sekä perunainsinöörit Skrymer Ponsimaa ja Beast Dominator Röllimetsästä.
[19:15] Hei me uhrataan (komediaelokuva, 90 min, Norja 1989)
 Norjalainen saatananpalvauksen hilpeämpään puoleen keskittyvä huumorielokuva vuodelta 1989. Nauruhermoja viiltelevän hassuttelun pääosissa ovat Varg Vikernes, Themgoroth, Rune Eriksen, Double James Toaster ja Trym Torson, ohjaus Riku Rinne.
[20:45] Uutiset ja nekrologi
Tuomiopäivän uutispaketti ja kuolinilmoitukset.
[21:00] Helvetius-hiiren seikkailut (lastenohjelma)
Perheen pienimmille suunnattu animaatiosarja Helvetius-hiirestä, Saatanan ylipapista.
[21:45] Pekka ja Pätkä saatananpalvojina (elokuva, 105 min, Suomi 1959)
 Kotimainen mustavalkoinen elokuva. Pekka ja Pätkä murhaavat ja paloittelevat talonmies Pikkaraisen, uhraavat Justiinan Mustassa Messussa, kaatelevat hautakiviä ja polttavat kirkkoherran postilaatikon. Pääosissa Esa Pakarinen, Masa Niemi, Siiri Angerkoski ja Armas Jokio, ohjaus Armand Lohikoski.
[23:30] Late Night with Baal Magus Nebiros (talk show)
Vieraina mm. Saatana, Riku Rinne ja Joonas Hytönen. Studiossa musisoi Arto Nuotio ja Tulisuudelma -orkesteri.
[00:20] GSM Chat (tekstiviestirahastusta)
Pirullistakin pirullisempi yötsätti, isäntänä sarvipäinen Glen Benton. Viestin hinta 6,66 € +mpm.
[03:30 - 07:00] Virityskuvaa
TelaVision värikäs virityskuva. Taustalla lampaiden määkimistä.

© 2000 - 2018   S. Kristian Mattila - Muokattu 2010-11-01 - Panssarivaunulla Puuhun ry