Saunalambus Plaza
 Saunalambus Plaza > PeliPlaza > Pelivinkit Jaa linkki facebookissa

Pelivinkit

Eipä käy postikustia kateeksi, niin saatanasti meille tulee pelivinkkejä ja muutakin palautetta. Kymmenistä tuhansista kirjeistä ja sähköposteista valitsimme perinteiseen tapaan taas onnellisen voittajan, joka tällä kertaa on muuan Ville Ängelmä Kairokoskelta. Villelle laitoimme paluupostissa tulemaan SONNIN KIVEKSET, kjäh kjäh kjäääh.

Psyko Pentti II (arvostelu)

Serverihuoneessa tulee takuuvarmasti turpaan, jos ei ole varuillaan. Kannattaa heti aluksi hiipiä konttoritarvikekaapille, ja tehdä taskulampusta, kumilenkeistä, korjauslakasta ja viivottimesta yökiikarit. Nappaa aulassa jukkapalmun vieressä oleva mineraalivesipullo, ja kaada se palkanlaskijan tulostimeen. Tämä aiheuttaa oikosulun ja polttaa sulakkeet serverihuoneesta - nyt siellä on hiljaista ja pimeää, ja yökiikareiden avulla tason selvittää ilman suurempia ongelmia.

Karel Lampshade

Levyn Eheytys (arvostelu)

Pelissä on mahdollisuus huijata seuraavasti: Mene Käynnistä -valikosta Asetuksiin ja Ohjauspaneeliin, ja siellä tuplaklikkaa Näyttö -ikonia. Ota esiin Näytönsäästäjä -välilehti ja valitse pudotusvalikosta (Ei Mitään) kohta, ja peli helpottuu toden teolla! Tämä vinkki toimii ainakin Windows 98 SE/Pentium III/450MHz -koneessa jossa on 16 Megaa muistia ja 44x CD-ROM asema.

Markku Mursula

Pappatunturi Rider (arvostelu)

Stunttiradalla ota kunnon vauhdit ja suuntaa kohti hyppyriä. Ohjasta pappatuna pilviin, ja paina pohjaan vasen hiirennappi, Esc ja Page Down, niin mopokuski rupeaa masturboimaan villisti ilmalennon aikana. Tästä tempusta kilahtaa 30 000 pistettä heti "kättelyssä".

Svantte Holmala

Rectal Weapon 3

Alussa ota parsakaali sateenvarjotelineestä ja poistu ikkunan kautta. Ulkona kampita Vartiotornia kaupitteleva mummo ja vie sen käsilaukku. Käsilaukussa on luottokortti ja .357 Magnum. Mene baariin ja pihistä portsarin takataskusta nakkimakkara. Vinguta Visaa baaritiskillä ja tilaa pontikkaa valkoviinillä. Kävele keittiöön, hyppää alas roskakuiluun ja paina punaista nappia. Kävele vasemmalle, kunnes näet lattialla mammutin luurangon. Kaada viinakset luukasan päälle, niin saat napattua mukaan sääriluun. Kiipeä tikkaat. Kadulla näet lauman terroristejä. Vedä housut nilkkoihin, tunge parsakaali perseeseesi ja kävele edestakaisin. Ammu hämmentyneet terroristit magnumilla, ja saat avaimen avaruusalukseen. Alus on kierrätyskeskuksen vintillä, tainnuta sumopainija sääriluulla ja käynnistä avaruusalus nakkimakkaralla. Olet selvittänyt pelin.

Markus Rautakarju

Train Spotter (arvostelu)

Pelissä voi huijata kätevästi; paina yhtäaikaa pohjaan Q, F5, F9 ja Num Lock sekä näpäytä kevyesti Esciä ja Enteriä, niin saat lisäpisteen. Vinkki toimii vain Juhannusyönä kello kolmen ja neljän välillä.

Riku Tuuti

Lada 1200 Rally Stimulator (arvostelu)

Ilokaasun saat käyttöön Ctrl+F4 -yhdistelmällä, jolloin traktorin ohitus onnistuu hieman helpommin.

Hippo Taateli

Civilization II: Test of Time

Saako kaverisi paljon parempia tuloksia Civissä kuin sinä? Ei hätää, hiivi kaverisi koneelle ja avaa *.sav -tiedostot Muistioon, valitse kaikki, paina Deleteä ja kirjoita tilalle "quatcha" kolmekymmentäseitsemän kertaa. Kyllä sitten naurattaa.

V.V. "Schimanski" Sipilä, Rauma

X-Country Skier Manager 2001 (arvostelu)

Valitse alussa Alatorniolainen valmennettava, pistä se juoksupyörään viikoksi ja tilaa Sloveniasta "Zbynek" -nimistä valmistetta. Kouluta karpaasi talon tavoille pesäpallomailalla, ja pumppaa siihen kaikki Zbynekit kerralla. Sivakoijari saa heti slaagin, mutta sen saa uuteen uskoon sähköshokkivehkeellä (täydet tehot, kolme täräytystä). Jos ei herää, niin syötä sille vielä karpaasisinappia. Toista tämä joka päivä ennen kisoja, ja äijä kiskaisee 50 kilometriä alle kahteen tuntiin. Muista kaapata WADA:n jäsenten lapset kisoja edeltävänä päivänä, niin testitulokset palaavat puhtaina.

Edward Hirvipeura, Parkano

© 2000 - 2018   S. Kristian Mattila - Muokattu 2010-11-01 - Panssarivaunulla Puuhun ry