Saunalambus Plaza
 Saunalambus Plaza > PeliPlaza > Peliarvostelut > Pappatunturi Rider Jaa linkki facebookissa

Pappatunturi Rider (BugRemedy)

On se hurja.

Pappatunturi Rider
Tankki ja suonet täynnä bensaa, takatukka putkella
Suomalaisella BugRemedy -pelitalolla ei ole mopo lähtenyt käsistä. Pappatunturi Rider simuloi nimensä mukaan kaksipyöräisten kulkuneuvojen ikonia, pappamallin Tunturia.

Mopoja pelistä löytyy kolme erilaista; käsivaihteinen, polkimilla varustettu Tunturi Maxi, jalkavaihteinen Tunturi Start ja automaattinen Tunturi Automat. 2-tahtimylly tuottaa noin puolitoista hevosvoimaa, jotka kiihdyttävät menopelin yli 40 km/h vauhtiin, varsinkin alamäissä. Vehjettä pääsee myös virittämään; isompaa kaasaria, tehoputkea, karvanoppia ja rattaita vaihtamalla pappatunisti pääsee haastamaan jopa traktoreita yms. puimureita.

Ratoja on useita kymmeniä; Karviasta Nerkoolle ja Telajärven Mullinperälle. Kilpaa pääsee ajamaan kyläteillä, valtateillä sekä pelloilla, ja enduro -tyyppisillä radoilla mennään niin metsään, kallioille kuin suohonkin. Menoveden loppuessa Tunturi Maxin voi jopa polkea maaliviivalle.

Kavereita vastaan pääsee kamppailemaan verkon yli, mutta tarvittaessa moninpeliä voi vääntää myös jaetulla kuvaruudulla jopa 16 toverin kera. Kilpakumppaneita voi halutessaan mätkiä vaikka pesäpallomailalla, niin itse pelissä kuin siinä sohvallakin. Tunnelmaa luovat upeat äänet, realistiset grafiikat ja pelin mukana toimitettava autenttista kakstahtikäryä erittävä ilmanraikastin. Kaiken kaikkiaan Pappatunturi Rider on vallan mainio simulaattori, ja pakko-ostos jokaiselle rallipeleistä, mopoista tai imppaamisesta kiinnostuneelle.

Koneet: PC Windows, Xbox360, PS3, iPhone
Suositus: GeForce4 Ti+

Grafiikka: 97
Äänet: 92
Kiinnostavuus: 96
Yleisarvosana: 5

Kaizu Laamanen

© 2000 - 2018   S. Kristian Mattila - Muokattu 2010-11-01 - Panssarivaunulla Puuhun ry