Saunalambus Plaza
 Saunalambus Plaza > PeliPlaza > Peliarvostelut > Lada 1200 Rally Stimulator Jaa linkki facebookissa

Lada 1200 Rally Stimulator (Makrisoft)

Lusikka pohjasta läpi

Lada 1200 Rally Stimulator
Pakun jälkeen talla pohjaan, kaistanvaihto ja katon kautta ympäri
Autourheilun ystäviä hemmotellaan taas raskaan sarjan simulaattorilla; Makrisoftin Lada 1200 Rally Stimulator paikkailee aukkoja vähemmän simuloitujen automerkkien joukossa.

Peli mallintaa Ladan ajo-ominaisuuksia kiitettävällä tarkkuudella; jarrut puoltavat miten sattuu, kaasu hirttää, ohjaus vaeltelee, kytkin savuaa, vaihteet rutisee ja jakopään hihna laulaa hoosiannaa kun ohituskaistalla kiihdytetään takatukka hulmuten. Selvästi tekijätiimi on paneutunut työhönsä antaumuksella; manuaalissa mainitaankin, että enginen kehittäjä ja pääohjelmoija Ivan Samara vietti viikkotolkulla aikaa aidon Ladan puikoissa ennen projektiin ryhtymistä. Tulokset kyllä näkyvät; realistisempaa simua saa hakea markkinoilta pitkään ja hartaasti.

Tehtävää riittää runsaasti; mukana on muunmuassa romuralli, kilpa-ajo taajamassa käärmelautailijaa vastaan, talviaamun käynnistyspuzzle ja lisälevyllä toimitettava Horror Race, jossa yritetään ohittaa traktori mutkaisella ja jäisellä Karviantiellä.

Summa summarum, kaiken kaikkiaan Lada 1200 Rally Stimulator on kiistatta Vuoden Peli ja uusi suunnannäyttäjä, johon jatkossa kaikkia simuja tullaan vertailemaan. Kerrassaan pakko-ostos simulaattoripelien ystävälle!

Koneet: Pentium/Mulinex
Suositus: 4 x Xeon, 10+ Gt muistia, Windows 3.11

Grafiikka: 75
Äänet: 67
Kiinnostavuus: 98
Yleisarvosana: 4 1/2

Kaizu Laamanen

© 2000 - 2018   S. Kristian Mattila - Muokattu 2010-11-01 - Panssarivaunulla Puuhun ry