Saunalambus Plaza
 Saunalambus Plaza > NMT -liittymät Jaa linkki facebookissa

NMT -Matkapuhelinliittymät

NMT900- ja NMT450 -matkapuhelinverkkojen lopullinen sulkeminen laski Saunalambuksen puhelinliittymien hintoja entisestään! Nyt saat perusliittymän auki sadalla eurolla, ja kuukausimaksukin on vaivainen 12 € - ja mikä parasta, puheluhinnat ovat nyt NOLLA EUROA MINUUTTI!

Edullinen ja turvallinen

Verkon toimimattomuuden ansiosta puhelinlaskusi pysyvät vakiokokoisina eikä yllätyksiä tule - et myöskään onnistu hassaamaan hiellä ja tuskalla ansaitsemiasi senttejä makullisiin pornonauhoitteisiin ynnä muihin rinnesäätiedotteisiin. Edistyksellisen analogisen NMT -teknologian ansiosta myös lyhytsanomien (SMS) lähettäminen on täysin mahdotonta! Parhaassa tapauksessa säästät useita satoja euroja kuukaudessa!


NMT-puhelinta et helpolla hukkaa
Nyt viimeistään on korkein aika nakata rahanahneet GSM -puhelimet romukoppaan liittymäkortteineen päivineen, ja hankkia Saunalambuksen NMT -liittymä! Uusille liittymäasiakkaille annamme liittymistarjouksena satasella puheaikaa, jota ET VOI KOSKAAN KULUTTAA LOPPUUN! Näin pysyt koko ajan voitolla!

Marssi siis pää pystyssä lähimmän valtuutetun jälleenmyyskentelijäsi luo, ja vaadi häneltä Saunalambus NMT -liittymäpaketti. Mikä olisikaan parempi lahjaidea lapselle, aviopuoliskolle, äidille, isälle, mummolle, papalle, kummisedälle, kummitädille, enolle, naapurille, tai sille humalaiselle teekkarille joka yrjösi syliisi haitaribussissa!

Liittymävaihtoehdot

Puhelinlaitteet

Mobira Senator
raahattava
9,8kg
229,00€

Stornomatic 6000
kannettava
4,3kg
399,00€

Mobira Cityman
kännykkä
0,8kg
599,00€

Kaikissa puhelinlaitteissa on 12kk tyytyväisyystakuu. Jos et 12 kuukauden käytön jälkeen ole täysin tyytyväinen puhelimeesi, voit palauttaa sen meille 100€ nimelliskorvausta vastaan.

© 2000 - 2018   S. Kristian Mattila - Muokattu 2010-11-01 - Panssarivaunulla Puuhun ry