Saunalambus Plaza
 Saunalambus Plaza > Laajakaista Jaa linkki facebookissa

Laajakaistainterwebliittymät

Saunalambus Plazan korkealaatuinen laajakaistaliittymä on nopein ja luotettavin tapa surffata interwebissä ja vähän muuallakin. Halusit sitten hoitaa verkossa pankkiasiasi, ladata laittomasti musiikkia ja elokuvia tai pällistellä pornoa, Saunalambus Plazan laajakaistavaihtoehdoista löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan paketin!

Laajakaista Basic 1Mb

Saunalambus Plazan Laajakaista 1Mb on edullinen perusliittymä Sinulle, jolle nopeus ei ole kaikki kaikessa tai joka olet muuten vain persaukinen luuseri. Liittymä sisältää pääsyn soittosarjaamme, jossa 33,6 kbps ulkomaankaista ja 56 kbps kotimaankaista jaetaan 512 käyttäjän kanssa. Hinta 39 €/kk (ei http -liikennettä).

Laajakaista Standard 5Mb

Radovan Karadzic
Radovan Karadzic
diggaa Plazan
laajakaistaliittymiä
Laajakaista 5Mb tarjoaa nopean yhteyden, http -liikennöinnin ja yhden sähköpostiosoitteen muotoa etunimi.sukunimi.[sotu]-[puhelinnumerosi]@mail357-laajakaista.saunalambusplaza.net. Paketin mukana saat Saunalambus Plaza -kuulakärkikynän, 30cm Cat5e -kaapelia, 2kpl 8P8C -moduläärikonnektoreita, pääsylipun Walrus of Doomin konserttiin ja Microsoft Internet Explorer 4.01:n kahdeksallatoista 3.5" levykkeellä. Nopeus 128 kbps alas, 56 kbps ylös, hinta 59 €/kk.

Laajakaista Super 100Mb

Saunalambus Plazan Laajakaista 100Mb on nopein, kaunein ja kiiltäväpintaisin laajakaistaliittymä Euroopan Unionin talousalueella! Liittymään kuuluu vauhdikas DSL -modeemi, valmiit kaapelit, 2 sähköpostiosoitetta ja 1 Mb kotisivutilaa (Gopher). Kylkiäisinä pakettiin on tungettu käsinkudottu hiirimatto, Arto Nuotion Parhaat -CD, laiton kopio Pappatunturi Rider -pelistä, kokoelma hilpeitä troijalaisia, paketti juomukondoomeja ja litran pänikkä liukuvoidetta. Nopeus 256 kbps alas, 128 kbps ylös, 64 kbps sivulle, hinta 169 €/kk.

Saunalambus Plaza Laajakaista -yhteyden muodostamiseen tarvitset seuraavat osat:

© 2000 - 2018   S. Kristian Mattila - Muokattu 2010-11-01 - Panssarivaunulla Puuhun ry