Saunalambus Plaza
 Saunalambus Plaza > Kostoskanava > Tuotteet > Wonder Shark Safety Lure Jaa linkki facebookissa

Wonder Shark Safety Lure

Pidätkö kalastuksesta? Oletko joutunut useasti teholle räpellettyäsi Rapalat jumiin sinne, mihin aurinko ei paista? Vai oletko kenties ekovihreä risuparta, kettutyttö tai muu hampunhajuinen hippi joka ei halua tuottaa tuskaa veikeille fisuille? Kuuluit sitten mihin tahansa kuluttajasegmenttiin, Wonder Shark Safety Lure on juuri Sinun Valintasi!

Wonder Shark Safety Lure on suunniteltu ruotsalaisessa Fisk Vänlig Institutionissa, ja siellä turvallisuuskehittelyyn panostetaan enemmän aikaa ja rahaa kuin Volvolla ja Saabilla yhteensä! Wonder Shark Safety Luressa ei ole lainkaan perinteisistä vieheistä tuttuja vaarallisia, teräviä koukkuja, ja marsipaanirakenteensa ansiosta se ei ole haitallinen edes nieltynä! Voit jättää Wonder Shark Safety Luren huoletta olohuoneen pöydälle ilman että sinun pitäisi koko ajan sydän kylmänä pelätä, josko perheen tenava saa sen kätösiinsä ja teloo itsensä! Siihen ei piltti voi edes tukehtua; jouduttuaan tekemisiin vähänkin kostean ympäristön kanssa Wonder Shark Safety Lure sulaa kuin Jokisen eväät!

Kun järven köriläs haukkaa kiinni Wonder Shark Safety Lureen, ei luontoystävällisen kalastajan tarvitse huolestua - pienintäkään riskiä ruuansulatuskanavan vaurioitumiseen ei ole. Itse asiassa Wonder Shark Safety Luren marsipaanirunkoon on lisätty terveellisiä vitamiineja ja hivenaineita, ja sen niellyt otus voi kohta jopa entistä paremmin! Wonder Shark Safety Luren syömisen on myös todistettu edistävän kalaotusten sosiaalisia kykyjä, mielenterveyttä ja lisääntymiskykyä.

Tilaa nyt Wonder Shark Safety Lure Kostoskanavalta: yhden tai useamman marsipaanirakenteisen vieheen saat hintaan €19,99 per kappale! Muista tilata myös sukulaisillekin! Jos tilaat eilen, saat kaupan päälle Haverin kultakaivoksessa kuvatun sukellusvideon "Vihreä kolmetuntinen"! Älä siellä enää rönötä, vaan TILAA!!!

 Lisää tuote ostoskoriin!

© 2000 - 2018   S. Kristian Mattila - Muokattu 2010-11-01 - Panssarivaunulla Puuhun ry