Saunalambus Plaza
 Saunalambus Plaza > Kostoskanava > Tuotteet > Turbo Engineer Pro -rakennuspalikat Jaa linkki facebookissa

Turbo Engineer Pro -rakennuspalikat

Turbo Engineer Pro -rakennuspalikat Turbo Engineer Pro on kehittynein, monipuolisin, kaunein, vähäkalorisin, kallein ja vaarallisin rakennuspalikkasarja, joka on ikinä päästetty markkinoille! Heitä siis vanhat, kauhtuneet Leego- ja Mekaanopalikat kompostiin, Turbo Engineer Pro on ainoa oikea valinta kasvavalle ja kehittyvälle lapselle!

Toisin kuin halpahintaiset tanskalaiset muovijäljitelmät, Ruotsissa suunniteltu ja Taiwanissa tuotettu Turbo Engineer Pro on valmistettu aidosta puusta! Huolellinen huonekalutehtaan roskalavalla tehty valikointi on tae siitä, ettei yksikään Turbo Engineer Pro -rakennuspalikkasarjan osasista ole samanlainen! Kehitä kasvavan lapsesi, aviopuolisosi ja kälysi älykkyyttä hankkimalla heille maailman paras rakentelusetti!. Turbo Engineer Pro -palikkasarjan osaset eivät sisällä haitallisia myrkkyjä, sillä niitä ei ole lainkaan pilattu maalaamalla, lakkaamalla tai hiomalla - jokainen Turbo Engineer Pro -rakennuspalikkasarja on uniikki luonnontuote! Älä siis epäröi vaan tilaa Turbo Engineer Pro -sarja ennen kuin kuluttajansuoja-asiamies kieltää sen markkinoinnin!

Tilaa Turbo Engineer Pro -rakennuspalikkasarja jo tänään, niin annamme KAUPAN PÄÄLLE pinsetit, joilla voit nyppiä tikut pois lapsesi kätösistä! Yksi Turbo Engineer Pro -sarja nyt hintaan €35,99, kuusi sarjaa hintaan €215,94 tai rekkalavallinen Teuvo Oinaan vasemman jalan sukkia hintaan €733,99!!!

 Lisää tuote ostoskoriin!

© 2000 - 2018   S. Kristian Mattila - Muokattu 2010-11-01 - Panssarivaunulla Puuhun ry