Saunalambus Plaza
 Saunalambus Plaza > Kostoskanava > Tuotteet > SpongeWow -pesusieni Jaa linkki facebookissa

SpongeWow -pesusieni

SpongeWow!
Eikä siinä vielä kaikki!
Rapatessa aina roiskuu, sanoivat Iso Hoo ja Elastinenkin aikoinaan. Ja silloin kun roiskuu ja läikkyy, pitää olla följyssä kunnon rätti jolla vahingot saadaan siivottua!

Kostoskanavan VALLANKUMOUKSELLINEN SpongeWow -pesusieni pesee, kuivaa ja kiillottaa aivan mitä tahansa; lattiat ja pöydät, huone- ja muut kalut, lemmikkieläimet, jopa Leopard 2A4 -taistelupanssarivaunun! Se kykenee imemään itseensä jopa 50 litraa nestettä! SpongeWow -pesusienet on valmistettu Norjassa, ne voidaan konepestä tai valkaista, ja niillä on 100 vuoden takuu! [1]

Nakkaa siis vanhat pesusienet ja rätit tunkiolle, käytä talouspaperit takansytykkeenä ja lahjoita pyyhkeesi Afrikan nälkäänäkeville! Et halua koskea niihin pitkällä tikullakaan kun sinulla on aito SpongeWow -pesusieni! Tilaa omasi heti - nopeille tilaajille annamme ILMAISEKSI kaupan päälle pullon punaviiniä, jota voit läikytellä asunnossasi ympäriinsä! SpongeWow -pesusienen saat nyt MAHTAVAAN erikoishintaan €7,99 kappale!!!

 Lisää tuote ostoskoriin!

[1] Takuu koskee vain avaamattomia tuotteita. Avaamaton SpongeWow -pesusieni alkuperäispakkauksessaan voidaan vaihtaa toiseen samanlaiseen. Vaihdosta peritään käsittelykuluja €79,50.

© 2000 - 2018   S. Kristian Mattila - Muokattu 2010-11-01 - Panssarivaunulla Puuhun ry