Saunalambus Plaza
 Saunalambus Plaza > Kostoskanava > Tuotteet > R500 Super -laihdutusliuos Jaa linkki facebookissa

R500 Super -laihdutusliuos

Kärsitkö ylipainosta? Eivätkö laihdutuspillerit tehoa tarpeeksi nopeasti? Nopean avun tarjoaa R500 Super laihdutusliuos! Se nautitaan suoraan rektumiin injektoituna ja tehoaa TODELLA nopeasti! Tulokset voit havaita jo parissa minuutissa! Testihenkilömme Jorma painoi kunnioitettavat 139 kiloa ennen R500 Super -käsittelyä, ja hän hoikistui 65 kiloon alle kolmessa minuutissa! R500 Super suorastaan räjäyttää kilot pois! [1]

R500 Super on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista, kuten heksatolista, rikkihaposta, äyriäiskitosaanista, tetrahydrokannabinolista, trinitrotolueenista ja nitroglyseriinistä. Tuotteen on kehittänyt oikea alan asiantuntija; Professori Ahmed Kidney Irakin armeijasta valmisti sen Persianlahden sodassa hankkimiensa tutkimustulosten pohjalta! Se on myös hyvin turvallinen; R500 Super laihdutusliuosta on testattu useilla sadoilla vapaaehtoisilla yhdysvaltalaisilla sotavangeilla, ja kaikki laihtuivat huomattavia määriä! Rauha heidän muistolleen.

Pullon oivallinen muotoilu tekee siittä äärimmäisen helppokäyttöisen, voit tehdä pikaisen laihdutusoperaation vaikka ruuhkabussissa, hississä, Hevisauruksen konsertissa - aivan missä tahansa! Nokan nerokkaan muotoilun ansiosta annostelu menee aina päin persettä!

Tilaa nyt R500 Super laihdutusliuosta Kostoskanavalta! Sata ensimmäistä tilaajaa saa kaupan päälle ilmaisen graniittimöhkäleen! Yksi 750ml:n pullo vain €89.99, kaksi pulloa alennushintaan €179.98 tai päivän erikoistarjouksena 50 litran ämpäri hanalla - vain €5999.99!!!

 Lisää tuote ostoskoriin!

[1] Kyseessä ei ole kielikuva

© 2000 - 2018   S. Kristian Mattila - Muokattu 2010-11-01 - Panssarivaunulla Puuhun ry