Saunalambus Plaza
 Saunalambus Plaza > Kostoskanava > Tuotteet > Killer Bee -monikäyttötyökalu Jaa linkki facebookissa

Killer Bee -monikäyttötyökalu

Killer Bee Normaalisti joka toisen kodin remonttireiskoilta ja muilta miehekkäiltä tee-se-itse -jampoilta löytyy vähintäänkin autotallillinen kaikenlaisia työkaluja ja vehkeitä babylonialaiseen mittajärjestelmään sovitetuista hylsysarjoista aina vannesahoihin, teollisuustunkkeihin ja nurmiporiin. Näiden romppeiden lisäksi autotalliin ei sitten mahdu yhtään mitään ylimääräistä, etenkään sitä autoa, ja öljynvaihdot joutuu tekemään pihamaalla 35 asteen pakkasessa näpit ja munat kohmeessa.

Mutta nyt ovat asiat paremmalla mallilla! Slovenialaisen RefurTech -yhtiön valmistama Killer Bee -monikäyttötyökalu korvaa KAIKKI muut työkalusi, ja vie tilaa vain keskikokoisen sonninpään verran! Tilaa siis HETI itsellesi oiva Killer Bee -työkalu, ja samalta istumalta tilaa myös roskalava, jotta voit kärrätä vanhat kalusi ja vehkeesi kaatopaikalle!

Killer Bee -monikäyttötyökalu suoriutuu ongelmitta muunmuassa seuraavista tehtävistä:

Sekä paljon muuta! Tilaa omasi heti painamalla nappia! Kalun hintakaan ei päätä huimaile; Killer Bee -monikäyttötyökalun saat kuluvan kuun ERIKOISTARJOUKSENA sikahalpaan hintaan €955,99!!! Tilaa heti, ja näytä sille naapurin koppavalle Pentille, mistä kana kusee!

 Lisää tuote ostoskoriin!

© 2000 - 2018   S. Kristian Mattila - Muokattu 2010-11-01 - Panssarivaunulla Puuhun ry