Saunalambus Plaza
 Saunalambus Plaza > Kostoskanava > Tuotteet > Ultrastick HyperGlue -pikaliima Jaa linkki facebookissa

Ultrastick HyperGlue -pikaliima

Pikaliima on yksi ihmiskunnan nerokkaimmista keksinnöistä, ja sillä on yhtä monta käyttökohdetta kuin käyttäjääkin. Kukapa ei olisi joskus kännipäissään liimannut sammuneen toverin jorman kiinni tämän mahaan ja peukalon perseeseen!

Ultrastick HyperGlue -pikaliima on astetta rankempi adhesiivi. Se kiinnittää puuta, metallia, muovia, ihoa ja ihan mitä tahansa muuta materiaalia, ja kestää jopa 9000kg painon! Mahdollisuudet käytännön piloihin ovat rajoittamattomat. Voit liimata pomosi perseen kiinni konttorituoliin, poliklinikan oven karmeihin, naapurin Saabin parkkipaikan asvalttiin, tai vaikka enosi lehmät navetan kattoon!

Ultrastick HyperGlue toimitetaan 10 ml purkissa, joka normaalikäytössä riittää vuosikausiksi. Liiman kuivumisaika on noin 3 sekuntia, joten kaikenkarvaisia vahinkoja sattuu helposti. Mikäli epähuomiossa liimaat sormiasi, silmäluomiasi tai muita kehon osia toisiinsa tai muihin sopimattomiin kohteisiin, huuhtele liitoskohtaa välittömästi ämpärillisellä rikkihappoa, ja hakeudu terveyskeskukseen jatkohoitoon.

Sadat kepposet odottavat tekijäänsä - tilaa siis HETI Kostoskanavalta Ultrastick HyperGlue -pikaliimaa! 10 ml purtilo kustantaa VAIN €7,99! Missään muualla et TAKUULLA törmää näin edulliseen tarjoukseen!!!

 Lisää tuote ostoskoriin!

© 2000 - 2018   S. Kristian Mattila - Muokattu 2010-11-01 - Panssarivaunulla Puuhun ry