Saunalambus Plaza
 Saunalambus Plaza > Kostoskanava > Tuotteet > Muscle Madness Home Gym Jaa linkki facebookissa

Muscle Madness Home Gym

Punttisalilla käyminen vaatii ylimääräistä aikaa ja rahaa jota Sinulla ei tietenkään ole - puhumattakaan viitseliäisyydestä. Salit ovat myös siivouskomeroita myöden täynnä anapoolisilla stereoilla ja plasmaekspandereilla kellotettuja, kymmenen sanan sanavarastolla varustettuja karpaaseja jotka tottelevat nimiä kuten "Pikku-Riku" ja "Raaka-Rauno".

Miltä kuulostaisi, jos voisit jättää hien, kreatiinin ja testosteroidien hajuiset punttisalit sikseen, ja tehdä aivan yhtä tehokkaan vastusharjoittelun kotonasi, vaikkapa paskahuussissa istuessasi tai olohuoneen sohvalla kaljaa latkien? Nyt se on mahdollista - MUSCLE MADNESS HOME GYM on täällä!

Avaruusteknologiaa

Mitä yhteistä on avaruussukkulalla, formula-autolla ja ydinvoimalalla? Kaikissa edellämainituissa kriittisimmät komponentit ovat KERAAMISIA. Muscle Madness Home Gym perustuu samaan huipputeknologiaan - koko järjestelmä on 100% keraaminen! Keraamiset komponentit ovat ylivertaisia, koska ne eivät johda sähköä tai lämpöä. Ne ovat myös erittäin kestäviä - Muscle Madness Home Gymin komponenteista voisit vaikka rakentaa talon!

Muscle Madness Home Gym -vastusharjoittelukomponentit ovat ergonomisia ja niiden karhea pinta estää kohtalokkaita lipsumisia, jotka voisivat johtaa loukkaantumisiin. Setin mukana saat käyttöohjeen, joka ohjeistaa YLI SADAN voimailuliikkeen tekemiseen kuvituksen kera.

Tilaa heti!

Muscle Madness Home Gym -setti sisältää kaksi keraamista vastusharjoittelulaitetta, 500ml purkin itseruskettavaa ihovoidetta ja 30 -sivuisen nelivärikäyttöoppaan. Kaikki tämä USKOMATTOMAAN hintaan €236.99! Kun tilaat Muscle Madness Home Gymin 24 tunnin kuluessa, saat kaupantekijäiseksi 50 kilon säkin muurauslaastia! Säkki on erityisen soveltuva jalkakyykky- ja maastavetoharjoituksiin.

 Lisää tuote ostoskoriin!

© 2000 - 2018   S. Kristian Mattila - Muokattu 2010-11-01 - Panssarivaunulla Puuhun ry