Saunalambus Plaza
 Saunalambus Plaza > Kostoskanava > Tuotteet > Frog Semen -energiajuoma Jaa linkki facebookissa

Frog Semen -energiajuoma

Kauppojen hyllyt notkuvat nykyään jos jonkinlaisia energiajuomia, jotka lupaavat pitää käyttäjänsä hereillä viikkotolkulla kaiken maailman keinotekoisten ja synteettisten myrkkyjen avulla. Ei tarvitse olla Mullinperän Einstein tajutakseen, että sellaisia litkuja ryystämällä pääsee korkeintaan ennenaikaiseen hautaan.

Toisaalta, nukkuminen on tunnetusti homeopaattien hommaa, ja kukapa nyt haluaisi haaskata isoa osaa elämästään sängynpohjalla kuorsaten kuolan valuessa leukapielille! Monessa ammatissa nokosten vetely kesken työtehtävien voi myös johtaa ongelmiin; rekkakuskit, sirkkelöijät, nokikolarit ja liikennelentäjät suoriutuvat yleensä duunistaan huomattavasti paremmin, jos he eivät uinahtele työsuoritteensa aikana.

Luonnon raaka-aineita

Frog Semen -energiajuoma on valmistettu TÄYSIN LUONNOLLISISTA raaka-aineista, eikä se sisällä mitään keinotekoisia lisukkeita. Valmistuksessa on noudatettu ekologisia ja eettisiä periaatteita; jokaisella lypsysammakolla on vähintään 2 neliömetriä laidunta, ja lypsäminen tapahtuu käsityönä ammattitaitoisten seminologien toimesta.

Energiajuomassa on runsain mitoin nopeita hiilihydraatteja, jotka ovat kehon käytettävissä lähes välittömästi! Lisäksi se sisältää proteiiniä ja paljon terveellisiä vitamiinejä ja hivenaineita! TAKAAMME, että pullollisen nautittuasi tunnet olosi pirteäksi ja elinvoimaiseksi![1] Jos et ole TÄYSIN tyytyväinen tuotteeseen, lupaamme lähettää rahasi takaisin![2]

Tilaa heti!

Frog Semen -energiajuomaa on saatavilla 2 litran pulloissa. Saat pullon nyt TUTUSTUMISTARJOUKSENA hintaan €7.99! Mikäli tilaat Frog Semen -energiajuomaa kuun loppuun mennessä, saat kaupan päälle kourallisen styroksilastuja!

 Lisää tuote ostoskoriin!

[1] Verrattuna talviunta nukkuvaan laiskiaiseen
[2] Emme kuitenkaan aio pitää lupaustamme

© 2000 - 2018   S. Kristian Mattila - Muokattu 2010-11-01 - Panssarivaunulla Puuhun ry