Saunalambus Plaza
 Saunalambus Plaza > Kostoskanava > Tuotteet > Rabid Dental Toning -hammassävyte Jaa linkki facebookissa

Rabid Dental Toning -hammassävyte

Ovatko tummentuneet hampaat ongelmasi? Etkö kehtaa hymyillä avoimesti ja täysin sydämin ylioppilasjuhlissa, hirvipeijaisilla ja keskusrikospoliisin kolmannen asteen kuulustelussa? Et ole yksin ongelmiesi kanssa. Tummentuneista hampaista kärsii suurin osa ihmisistä, eläimistä nyt puhumattakaan. Kahvi, tee, tupakka ja rikkihapon kurlaus tekevät purukalustostasi selvää jälkeä ellet pane hanttiin!

Lukemattomiin rukouksiisi on vastattu; Rabid Dental Toning -hammaskaluston sävyttäjällä kellertävät leegosi saavat uuden sävyn hetkessä! Käytämme tässä sanaa 'hetkessä', ja usein sillä tarkoitetaan muutamaa päivää tai viikkoa - mutta puhumme todellakin aivan MINIMAALISESTA ajasta! Käsittelyyn kuluu noin pari minuuttia, ja tulokset ovat nähtävissä VÄLITTÖMÄSTI! Aivan oikein! Välittömästi! Rabid Dental Toning ei pyri poistamaan tummentumia ja keltaisuutta, sehän olisi vain ongelman väistelyä - tahrat tulevat aina takaisin. Toisin kuin ala-arvoiset kilpailevat tuotteet, Rabid Dental Toning ei hankaa, hinkkaa tai kuluta kiillettäsi. Se levitetään hampaiden pinnalle ja se PEITTÄÄ pahimmatkin värivauriot!

Sitkeästi tarttuva Rabid Dental Toning -hammassävyttäjä voidaan levittää kohteeseensa tavallisella maalisudilla, telalla tai hätätapauksessa vaikkapa peukalolla. Käsittelyn jälkeen korkki tulee sulkea huolella, sillä Rabid Dental Toning sisältää sen verran vaarallisia ja myrkyllisiä liuotinaineita, että höyryjen pääsy huoneilmaan pitää estää. Maalisudin voit pestä esimerkiksi typpihapolla. Aine kuivuu pureskelukuntoon noin minuutissa.

Rabid Dental Toning on kerrassaan oivallinen ostos Sinulle, joka olet jo kokeillut kaikkea muuta ja pettynyt pahasti - ja jos et ole koskaan yrittänyt sävyttää hampaitasi, niin johan se on perkele korkein aikakin! Tilaa Rabid Dental Toning -hammassävyte nyt MEILTÄ, sillä et saa niitä MISTÄÄN MUUALTA! Yksi purkki, joka voi muuttaa koko elämäsi, maksaa VAIN €37,99!!! Tilaa jo tänään, sillä kukapa tietää - huomenna voit joutua hymyilemään!

 Lisää tuote ostoskoriin!

© 2000 - 2018   S. Kristian Mattila - Muokattu 2010-11-01 - Panssarivaunulla Puuhun ry