Saunalambus Plaza
 Saunalambus Plaza > Kostoskanava > Tuotteet > Concrete Jungle -selviytymispuukko Jaa linkki facebookissa

Concrete Jungle -selviytymispuukko

Sylvester Stallonen tähdittämän Rambo -elokuvan myötä kultaisella 80-luvulla markkinoille tuli jos jonkinlaisia survival -veitsiä, joiden kahvasta löytyi kaikenlaista roinaa ongenkoukuista, siimasta ja tulitikuista saapasrasvaan ja ompelukoneöljyyn. Mitään käytännön hyötyä näistä tilpehööreistä ei ollut kenellekään, mutta kaupaksi ne kävivät kuin mummon omenapiirakka.

Kostoskanavan Concrete Jungle -selviytymispuukko on toista maata! Veitsen onttoon kahvaan on survottu niin urbaanin asvalttiviidakon kuin maanseutujenkin tallaajille tuikitärkeitä käyttötarpeita; Durex XXL -kondomi, Anal Lube -liukastusvoidetta, minipakkaus Viagra-pillereitä ja iPod Shuffle mp3-soitin, joka on valmiiksi ladattu täyteen isku- ja kutumusiikkia. Soittolistalta löytyy muunmuassa:

Älä siis turhia aikaile ja vetelehdi, nämä tuotteet viedään käsistä! Tilaa heti! Jos tilaat seuraavan 48 tunnin kuluessa, saat KAUPAN PÄÄLLE Jallun 1/2010 numeron ja paketin nenäliinoja siltä varalta että muut suunnitelmat menevät metsään.

 Lisää tuote ostoskoriin!

© 2000 - 2018   S. Kristian Mattila - Muokattu 2010-11-01 - Panssarivaunulla Puuhun ry