Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/makri/saunalambusplaza.net/kostoskanava/tuote_acm.php:1) in /home/makri/saunalambusplaza.net/kostoskanava/tuote_acm.php on line 7

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/makri/saunalambusplaza.net/kostoskanava/tuote_acm.php:1) in /home/makri/saunalambusplaza.net/kostoskanava/tuote_acm.php on line 7
Kostoskanava - Assault Coffee Maker -kahvinheitin
Saunalambus Plaza
 Saunalambus Plaza > Kostoskanava > Tuotteet > Assault Coffee Maker -kahvinheitin Jaa linkki facebookissa

Assault Coffee Maker -kahvinheitin

Enää ei aamukahvin keittely ole neitimäisten nössöjen näpertelyä; perkeleellisen rankkojen Tosi Miesten™ valinta on Assault Coffee Maker -rynnäkkökahvinheitin!

Assault Coffee Maker ei vain näytä miehekkäältä vehkeeltä, se myös toimii miehekkäästi; sumpit kiehautuvat alle minuutissa, lämmön voi säätää jopa +160°C:een ja 200 barin ulosanti takaa, ettei naapurin Osmo tule ruinaamaan aamukahvia kahta kertaa! Assault Coffee Maker on myös kätevä retkellä; runko on tehty titaanista, ja pannu on iskun- ja luodinkestävää panssarilasia. Voit huoletta pudottaa sen vaikka Mount Everestin huipulta, Junkers Ju-52 -lentokoneesta tai Näsinneulasta, ja takaamme, että laite on eheä ja toimintakuntoinen!

Tilaa itsellesi oma USKOMATON Assault Coffee Maker rynnäkkökahvinheitin, hinta on nyt vain €671,99 plus postitus- ja käsittelykulut. Sadalle ensimmäiselle tilaajalle lahjoitamme albiinonorsunnahkaisen kantokotelon!

 Lisää tuote ostoskoriin!

© 2000 - 2018   S. Kristian Mattila - Muokattu 2010-11-01 - Panssarivaunulla Puuhun ry