Saunalambus Plaza
 Saunalambus Plaza > Kostoskanava Jaa linkki facebookissa

Kostoskanava - Interwebin köhnöin ostospaikka

Tervetuloa Kostoskanavalle! Kostoskanavasta tuli TelaVision tavoin vuonna 2010 osa Saunalambus Plaza -konsernia, ja tavoitteenamme on jatkaa perinteikkääksi muodostuneella linjalla.

Kostoskanavan pyhänä periaatteena on tarjota köhnöä kamaa nylkyhinnoilla - ja mikä parasta, toisin kuin kilpailevilla kanavilla, toimitusaikamme ovat niin hitaita, että tuotteistamme joutuvat kärsimään vasta perillisesi! Laskun lähetämme ennen kuin huomaatkaan, yleensä jo ennen kuin olet tilannut yhtään mitään! Olemme täällä jopa niin omatoimisia, että vaikka et koskaan tilaisi meiltä yhtään mitään, laskutamme sinua silti tavaroista joita uskomme sinun tarvitsevan!

Tuotteet

Kostoskanavan tuotteet ovat raaka-aineista valmistettuja ja laadultaan vähintäänkin omaperäisiä. Kaikki kaupattavat roinat ovat Kostoskanavalla yksinoikeudella - missään muualla et törmää samoihin tuotteisiin, ja katalookia selatessa on helppo huomata miksi! Tässä muutamia kohokohtia tuotevalikoimastamme:

Muscle Madness Home Gym -treenausvälineellä kasvatat sellaiset hirmuhauikset joilla revit vaikka oksat pois! Hyvästi punttisali!

SpongeWow -pesusieni absorboi itseensä jopa 50 litraa nestettä! Punaviini, maito ja sianverilätäköt ovat historiaa hetkessä!

Frog Semen -energiajuoma on valmistettu puhtaista luonnon omista raaka-aineista! Jonsei tällä pysy hereillä niin ei sitten millään!

Lisää kamaa löydät tuotekatalookista.

Tyytyväiset asiakkaamme kommentoivat

"Olen surffaillut aikas perkeleesti niin intternetissä, tekstitelevisiossani kuin Näsijärvessäkin ja on sitä tässä tultu nähtyä kaiken laista. Mutta kyllä käsi sydämellä ja toinen sepaluksessa on pakko todeta, että IKINÄ en ole törmännyt mihinkään TÄLLAISEEN!"

Veijokalervo Ryynänen, levyseppä

"Minä en yleensä tilaa yhtään mitään yhtään mistään, mutta täältä ilmeisesti olen juovuspäissäni jotain mennyt hankkimaan. Laskun maksamiseksi myin vaimoni kameliksi Saharaan, mutta jos ei näillä hinnoilla saa laadukkaita tuotteita niin ei sitten millään!"

Pekka Jörmylä, lihamestari

"Mulla kun on tapana juoda kahvia, teetä ja tupakkia, niin on pukannut vähän ongelmia leekojen kellertämisen kanssa. Tilasin täältä sitten tuota Rabid Dental mönjää, ja kyllä on sanottava että olen erittäin tyytyväinen. On sellainen pepsodenttihymy että alta pois! Mönjä perkele liimasi vielä hampaat yhteen, niin ei ole sen jälkeen tullut mitään hampaille haitallista enää nautittua."

Jokke Tuuppari, matematiikanopettaja

"Tuo meidän emäntä oli päässyt hieman pullistumaan ja repsahtamaan iän myötä, niin tilasin sille tuota R500 -laihdutuslitkua. Tuote toimii kyllä ihan niinkuin on mainostettu, akasta ei jäänyt käsittelyn jälkeen jäljelle paljon muuta kuin märkä lätti olohuoneen matossa! Hankin sitten tilalle parikymmentä DVD:tä ehtaa saksalaista perspornoa ja pari pakettia nenäliinoja, ja hyvin on mennyt!"

Keijo Permanto, luottamusmies

Ota siis hevonsäkkituolissasi rento asento ja ryhdy shoppailemaan! Kun tilaat meiltä jo tänään, saat vielä kaupan päälle kilon teurasjätettä ilman erillistä veloitusta!

© 2000 - 2018   S. Kristian Mattila - Muokattu 2010-11-01 - Panssarivaunulla Puuhun ry