Saunalambus Plaza
 Saunalambus Plaza > Horoskoopit Jaa linkki facebookissa

Horoskoopit

Saunalambus Plazan horoskoopit laatii astrologi Hannu Kahjojärvi, Nerkoota ja Kiveskorpea myöten arvossapidetty alan ammattilainen. Kahjojärven kehittämä seitsenjakoinen horoskooppimerkistö koostuu suomalaisille tutuista metsän eläimistä ja perustuu viikonpäivään jona henkilö syntyi.

Muurahaiskarhu (keskiviikko)

MuurahaiskarhuAhdasmielinen ja vakava muurahaiskarhu on passiivinen mutta fundamentalistinen jalat maassa -tyyppi. Joustamaton, ylikonservatiivinen jäärä joutuu huumorintajuttomuutensa vuoksi jatkuvasti ongelmiin ja kiusallisiin tilanteisiin.

Ihmissuhteet ovat muurahaiskarhuille silkkaa hepreaa, eivätkä heistä yleensä piittaa eläimetkään. Raha-asiat ovat hanskassa yhtä hyvin kuin sokean mummon Lada peilijäisellä Karviankylän kylätiellä, ja työttömyys, köyhyys ja yleinen elämän kurjuus ajaa muurahaiskarhun usein haulikkoavusteiseen päivien päättämiseen.

Vyötiäinen (torstai)

VyötiäinenVyötiäinen on empaattinen ja luotettava horoskooppimerkki, jolle ystävät usein uskoutuvat. Rehellinen ja myötätuntoinen vyötiäinen tarjoaa olkapään moniongelmaisille tovereilleen, eikä vaivaa heitä omilla murheillaan. Kun ainainen avuliaisuus viimein käy liian raskaaksi, vyötiäinen testamenttaa omaisuutensa hyväntekeväisyysjärjestöille ja kiskaisee itsensä siististi pihakoivuun narun jatkoksi.

Maasika (perjantai)

MaasikaMaasika on katkera ja pessimistinen ihmisraunio, jonka elämän päätarkoituksena on ainainen valitus ja kateellisuus kanssaihmisten onnesta ja hyvinvoinnista. He sairastavat usein, ja jos sattuvatkin olemaan terveinä, rypevät itsesäälissä odotellen seuraavaa tautia tai vaivaa jonka tulevaisuus tuo tullessaan. Melankolisen maasian lasi ei ole vain puolityhjä, vaan siihen on joko kustu tai se kaadetaan viemäriin ennenkuin joku ehtii juomaan siitä loputkin. Ainaiselta valitukseltaan maasiat eivät ehdi päiviensä päättämistä pohtimaan, mutta ennenpitkää stressi ja turha murehtiminen käyvät pumpun päälle ja kuolema korjaa omansa.

Vesinokkaeläin (lauantai)

VesinokkaeläinVesinokkaeläin on vilkas ja ulospäinsuuntautunut, mutta harvoin turhan älykäs. Positiivinen elämänasenne ja huumorintaju nettoavat hänelle ystäviä, vaikutusvaltaa ja taloudellisia onnenpotkuja aivan kuin vahingossa. Maasiat eivät heitä jaksa katsella, ja päätyvätkin tuuppaamaan ärsyttävän hyväonniset vesinokkaeläimet kuudennen kerroksen parvekkeelta asvaltoidulle parkkipaikalle.

Pussiahma (sunnuntai)

PussiahmaAgressiivinen ja militantti pussiahma on häikäilemätön mulkvisti niin työelämässä kuin rakkaudessakin. Itsekeskeinen maailmankatsomus ajaa heidät tilanteisiin joissa tarkoitus aina pyhittää keinot. Taloudellinen menestys on taattu, mutta ennen pitkää vaatekaapit ovat niin täynnä luurankoja ettei ovet enää yrityksistä ja kiroilusta huolimatta mahdu kiinni. Pussiahmoilla on tapana päätyä samaan selliin toisten pussiahmojen kanssa, ja raadollisen kamppailun voittajakin yleensä menehtyy pian haavoihinsa.

Tapiiri (maanantai)

TapiiriTapiirit ovat luonnostaan uteliaita ja taipuvaisia kaikenlaisiin kujeisiin ja kepposiin. Tuurilla seilaava tapiiri yleensä selviää itseaiheuttamistaan ongelmista kuin koira veräjästä, ja heillä on usein tapana pärjätä elämässä yllättävänkin hyvin. Tapiirin luonnollinen vihollinen on huumorintajuton muurahaiskarhu, jota tapiirin kevyt elämänasenne ja jatkuva keppostelu vituttaa rankasti.

Karvahattu (tiistai)

KarvahattuKarvahatun merkin alla syntyneet ovat typeriä ja huono-onnisia yksilöitä, jotka saavat kiittää jumaliaan että ovat tähänkin saakka ylipäätään selvinneet elämästä hengissä. Symbolinsa tavoin tähän kohtalon epähuomioon on tulossa korjaus pikemminkin ennemmin kuin myöhemmin.

© 2000 - 2018   S. Kristian Mattila - Muokattu 2010-11-01 - Panssarivaunulla Puuhun ry